Cazare


Cazare Bacau

Hotel Bohemia*** este o construcţie nouă cu arhitectură clasică, amplasat pe Str. Gh. Donici, în apropierea gării şi la 10 minute distanţă de Aeroportul George Enescu Bacău. Hotelul dispune de 25 de camere, din care 1 cameră este destinată persoanelor cu handicap.
https://www.hotelbohemia.ro

Cazare Bucovina

Complexul turistic LIONS din Bucovina este un sat de vacanta situat pe drumul de acces catre Partia de Schi "Soimul" din Gura Humorului. Va oferim cazare in Bucovina in camere spatioase si confortabile, utilate cu mobilier la comanda personalizat si avand un design unicat.
https://www.complexlions.ro

Cazare in Suceava

Pensiunea Villa Alice ofera cazare hotel in Suceava Bucovina 3*, 4* si 5* ultracentral de la 129 lei camera. Pensiunea Villa Alice**** Suceava are o amplasare excepţională fiind situată ultracentral, dar într-un loc liniştit, lângă parcul mereu verde Simion Florea Marian. Este locul ideal pentru sejururi de afaceri, culturale sau de relaxare fiind în imediata apropiere a principalelor instituţii ale statului, municipale sau judeţene, a celor mai bune restaurante şi a monumentelor şi atracţiilor turistice mai importante.
https://www.villaaalice.ro

Cazare in Vatra Dornei

Pensiunea Vila Iulia*** din Vatra Dornei (judeţul Suceava, Bucovina) este o locaţie turistică care a adunat peste 10 ani de funcţionare. Vă oferim cazare într-un loc unde se îmbină în mod fericit clasicul cu modernul, şi nu în ultimul rând cu tradiţia bucovineană, regăsită în ospitalitatea bucovinenilor şi în specialităţile gastronomice, în cultivarea frumoaselor obiceiuri cu ocazia sărbătorilor şi nu numai. Vila Iulia*** dispune de o capacitate de cazare de aproximativ 30 de locuri.
https://www.vilaiulia.com

Cazare Apartament Mamaia

Vă oferim un apartament cu vedere la mare, la 30 metri de plajă, situat în cadrul complexului Summerland Mamaia Nord.
Apartamentul este compus dintr-un dormitor, un living cu canapea extensibilă şi loc de luat masa, bucătărie complet utilată, baie cu duş..
https://www.delsolmamaia.ro

Cazare Gura Humorului

Hotel Aldi Gura Humorului: 68 de locuri de cazare repartizate in 14 camere duble twin, 14 camere duble matrimoniale, 2 camere triple, 2 camere single si un apartament, dotate cu mobilier din lemn masiv.
https://www.hotelaldi.ro

Cazare Voronet

Situată la doar 200 de metri de Mănăstirea Voroneţ, Casa Verde, iese în evidenţă atât prin amplasare, cât şi prin ambianţa interioară, generozitatea spaţiilor şi atenţia la detalii. Toate acestea contribuie la punctele noastre forte.
https://www.casaverdevoronet.com

Cazare

Pe InfoCazare prezentam informatii turistice utile pentru cei ce viziteaza Bucovina (Voronet, Sucevita, Putna, Vatra Dornei, Gura Humorului, Manastirea Humorului, Campulung Moldovenesc, Radauti, Suceava). Informatii despre pensiuni, hoteluri, vile, complexuri turistice, restaurante.
https://infocazare.tumblr.com

Cazare Summerland Mamaia